rijles almere

Je rijbewijs haal je snel in Almere bij deze rijschool

Nog niet zo heel lang geleden heb ik mijn vriendin een rijlespakket cadeau gegeven. Rijles Almere, dat is wel zo makkelijk. Ze wilde zelf al jaren beginnen, maar had er steeds het geld niet voor. Das niet zo gek, want laten we eerlijk zijn, rijles is niet goedkoop.

Persoonlijke rijles

Woon je in de omgeving van Almere dan adviseer ik je om ook eens een keer bij deze rijschool te kijken (RijschoolMotion.nl). Hoewel de rijschool een eenmanszaak is heeft  de eigenaar Marco Possemis sinds 2010 al meer dan 500 leerlingen aan een rijbewijs geholpen. Het geheim hierachter is dat hij zijn rijlessen in Almere persoonlijk afstemt op de leerling. Iedereen is volgens hem anders, en dat ben ik met hem eens.

Daarnaast rijd je bij hem ook altijd in dezelfde auto wat maakt dat je veel vertrouwder in de auto zit. Ik heb vroeger zo vaak gehoord dat mensen ineens een andere rijinstructeur hadden, maar daar hoef je bij Rijschool Motion dus niet bang voor te zijn.

Ook voor motorrijles

Doordat de autorijschool geen duur pand hoeft te betalen scheelt jou dat ook enorm in je kosten voor een rijles pakket. Marco is sinds kort ook begonnen met het geven van motorrijlessen, dus ik denk dat ik zelf ook binnenkort maar weer eens een poging ga wagen.

Voor mijzelf is dit namelijk al veel te lang geleden. Vroeger in een diep grijs verleden – zo’n 15 jaar terug – heb ik ooit motorrijlessen gevolgd. Motorrijden kon ik wel, alleen ik had zo veel examenvrees dat ik er tijdens het examen gewoon niks van bakte. Inmiddels ben ik van mening dat je je niet moet laten leiden door angst, maar door hetgeen je het liefst wil. Dat wordt dus weer terug op de motor, en dat is helemaal mooi, want het mooie weer komt er ook nog eens aan. Ik heb er zin in!