Buitengesloten huis slotenmaker Rotterdam

Buitengesloten worden voorkomen in Rotterdam

De oplossing voor het buitengesloten uit je huis worden lijkt heel eenvoudig: sleutels mee nemen. Helaas ligt dit bij mij iets anders, ik ben een en al chaos, overal om mij heen is chaos en alles wat ik doe is chaos. Ik sluit mezelf dan ook minstens een keer in de twee maanden buiten. Gelukkig is het probleem tot nu toe niet zo groot, aangezien ik nog bij mijn ouders woon. Maar als ik straks op mezelf ga wonen, moet ik hier toch echt iets op verzinnen.

Omdat ik meer dan honderd procent zeker weet dat ik niet de enige chaoot van het land ben, heb ik mijn eerste ideeën alvast op een rijtje gezet. Een slotenmaker Rotterdam is natuurlijk een goede oplossing, maar wel duur als dat elke week moet. 

Sleutel bij de buren

Bij mijn vader in de straat wonen hele leuke mensen waar wij al meer dan 15 jaar goed contact mee hebben. Dat is tegenwoordig helaas eerder een uitzondering dan een regel. Niet iedereen zal de sleutel bij de buren neer willen en of durven leggen maar gelukkig biedt mijn buurvrouw vaak genoeg de oplossing als ik buitengesloten sta.

Sleutelkastje

Deze uitvinding is voor mij de uitvinding van de eeuw. Ik heb het over een klein kluisje met een code slot dat je bij de voordeur kan ophangen. Bijvoorbeeld naast de bel. Door de juiste cijfercode in te voeren gaat het kluisje open en tadaa..! Daar ligt een reserve huissleutel. Nu alleen niet vergeten om steeds de sleutel terug in het sleutelkluisje te leggen.

Verstopplek

Een verstopplek voor een reserve sleutel kan de ultieme oplossing zijn, mits je een goede verstopplek hebt. Daarmee bedoel ik niet in de plantenbak of onder de container. Maar een misschien onder een losse tegel of in een eventuele lamp bij de voordeur. Probeer wel om de zoveel tijd deze verstopplek te veranderen, want iemand hoeft het maar een keer te zien om te weten waar jou huissleutel zich bevindt.